saya :)

saya :)
dinner with my beloved family :D

Tuesday, 13 March 2012

KAWAD~



assalamualaikum. fuhh!! penat nya. hari ni latihan kawad 7 JAM! 
memang penat giler la (!)
kalau tak menang jugak aku tak tahu la nak cakap apa.
 tapi benda tu tak kan terjadi. insyaALLAH.

dah 3 bulan kita orang berlatih kawad. mula2 aku malas jugak nak masuk
sebab aku kan nak SPM tahun ni, tapi bila fikir2 balik,
aku sayang sangat dengan team ni.

okai, sebelum tu. aku nak jugak cerita pasal sekola aku.
sekolah aku  ada unit beruniform KRS je. 
sekolah aku da 11 tahun berturut-turut pegang piala kejuaraan
senang cerita sekolah aku memang power la bab kawad2 ni. hehe
bukan nak belagak, #FACT~

korang doakan pasukan ELIT puteri dan putera sekolah aku jadi juara lagi untuk tahun ni !
doakan kita orang jugak semoga kita orang buat yang terbaik untuk pertandingan nanti.
kita orang akan lawan pada 24 MAC 2012 bersamaan hari sabtu di
SMK PADANG TEMU.~ doakan kejuaraan kami okeyh?!

~peringkat kebangsaan 2011~

time ni kita orang pergi lawan kawad kebangsaan kat SELANGOR. 
sebelum tu, aku yang sebelah kiri ujung sekali tu~ hehehe
emm. kita orang tak de rezeki jadi juara. peringkat kebangsaan time ni kita orang tempat ketiga je.
bersyukur jugak sebab tu dah kira membangga kan sekolah kita orang, bukan sekolah kita orang je, negeri MELAKA jugak. 

Saturday, 10 March 2012

novel'S


"she's my maid. not yours..."
YEAH! maybe korang akan kata "novel ni da lame da" 


TAPI...
kesah pulak aku. aku baru je nak baca novel ni. kakak sepupu aku punya novel.
dia kata best, aku nak juga try baca. aku tak minat sangat dengan novel2 cinta ni,
 minat tu minat tapi tak minat  sangat la. hehehe. 
aku baca sinopsis dia macam best je, aku pon on kan aja. hahaha
aku baru masuk bab 13, so tak tahu macam mana cerita dia. tapi satu je yang tak syok, ayat dia melalut sangat la. tak gemau eden. hahaha. 


that why la aku suka baca novel RAMLEE AWANG MURSHID. ayat dia macam gini hah (!) 'TERBAIK' thriller~


cerita TOMBIRUO tu memang terbaik la. sumpah best giler!#FACT (!) i like~  :ejim:
FIKSYEN302 tu nama je da beli, tapi aku belum habis baca lagi. huwaahaha :D
kawan aku pinjam pon da habis baca. aku bukan apa, tengah tak de mood nak baca novel thriller, nak baca novel CINTAN2 pula. tukar mood. hahaha


#bukan nak promote novel, just nak share2 je~ hihi




exam :D


ALHAMDULILLAH lepas habis exam ni tenang sikit hati aku.
sepanjang miggu exam aku asyik berkepit je dengan buku2. nak exam baru nak pegang buku.
*nampak sangat pemalas. hahaha


dan ALHAMDULILLAH jugak coz aku dapat result yang okay jugak la. 6A2B1E. haha.
 spoil la 'E' tu, subject account la apa lagi. hahaha. aku memang low siket subject account ni. hehe, takpe, SPM nanti okay la tu. :D hehe.

~i'm SPM candidates~